Natuurlijk bij Astrid

Ik ben Astrid de Bruijn en mijn passie is om mensen op een natuurlijke manier een stukje op weg te helpen. Mensen bewust maken en laten ervaren, dat wij over een groot zelfgenezend mechanisme beschikken. Dat de manier hoe we in het leven staan(en daar naar handelen) van grote invloed is op ons welbevinden zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel.
 

Over mij

Mag ik me even aan U voorstellen. Nadat ik in 1991 de opleiding Verpleegkunde had voltooid, ben ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan doen. Hierdoor was met name mijn interesse om te masseren gewekt. Ik zag wat een massage met mensen kon doen en was er door geraakt wat dat soms te weeg bracht. Dat was waar ik in verder wilde. Zo’n 20 jaar heb ik als verpleegkundige op een oncologisch, chirurgische afdeling gewerkt in combinatie met een huidverzorgingspraktijk aan huis.

In de praktijk wilde ik op een natuurlijke manier te werk gaan en uitsluitend met natuurlijke producten werken. Dat had het gevolg dat ik me ging verdiepen en cursussen heb gevolgd in oa. Aromatherapie. Werken met producten op basis van 100 % natuurlijke grondstoffen en met essentiële oliën dat is wat ik graag wil. (Zie onder kopje Producten en Aromatherapie). Door mijn passie om te masseren heb ik diverse cursussen en workshops hierin gevolgd totdat ook voetreflexzonetherapie op mijn pad kwam. Door eigen ervaring kwam ik erachter wat dit met je kon doen. Vanaf dat moment wist ik dat dat hetgeen was waar ik me in wilde verdiepen. In 2006 heb ik met succes de 3-jarige opleiding tot voetreflextherapeut afgerond bij Sonnevelt Opleidingen en heb ik een gecombineerde praktijk huidverzorging en voetreflexologie.

Het is mooi om die reguliere geneeskunde en natuurgeneeswijze samen te brengen en ze kunnen elkaar versterken. Onder het kopje voetreflex kunt U hier meer over lezen. Het is mooi om te zien dat voetreflexologie zowel de symptomen neurologisch aanpakt en ook dat het energetisch door werkt. Het gaat uit van holistische benadering van de klachten en de mens.

Het is mijn passie om mijn kennis van natuurgeneeskunde te verdiepen en uit te breiden. Er is zoveel meer dat we kunnen als we beter naar ons zelf kijken, voelen en luisteren. Mijn uitdaging is om dit ook aan anderen door te geven en hen bewust te maken hiervan.

Uiteindelijk is onze reguliere geneeskunde vanuit de natuurgeneeswijze onstaan. Vroeger had men immers niet anders dan de natuur en onze handen om te kunnen genezen.

“Totdat de mens een grassprietje kan namaken, zal de Natuur lachen om zijn zogenaamde wetenschappelijke kennis. Chemische middelen zullen nooit vergeleken kunnen worden met de producten van de Natuur – de levende cel van planten, het uiteindelijke resultaat van de stralen van de zon, moeder van al het leven.”

Thomas Edison

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Pinnen mogelijk

Contant mag ook nog steeds.