Huidverzorging

Ik wil op een zo natuurlijk mogelijke manier te werk gaan en daarvoor werk ik in de huidverzorgende behandelingen uitsluitend met 100% natuurlijke producten. De producten bevatten plantaardige grondstoffen die zoveel mogelijk uit de biologische of biologisch-dynamische landbouw komen. Er worden geen conserveringsmiddelen of emulgatoren toegevoegd en hierdoor is het product echt 100% NATUURLIJK. Kans op allergische reactie is hierdoor bijna nihil.

Voordelen

Natuurlijk

Gezond

Eerlijk

Milieuvriendelijk

Voetreflex

Aromatherapie

Massage

Werkwijze

Holistische behandelingen die mooi aansluiten bij mijn visie van werken. Kijken naar de totale mens en zijn of haar behoefte op dat moment. Tijdens de behandeling wordt er met de volledig 100% natuurlijke producten van Chi Essentials Cosmetics ( CEC) gewerkt. De behandeling kan worden gezien als een mindfullness behandeling waarin men van hoofd tot voeten wordt verzorgd en verwend. Er is keuze uit verschillende behandelingen qua duur en inhoud, zodat er voor ieder een keus is. Laat je verleiden door de CEC producten: écht 100% natuurzuivere huidverbetering

 

A Touch Of Chi De Luxe Treatment

Een complete mindfulness behandeling waar liggend op een warm waterkussen het accent ligt op wellness beleving en massage gedurende de hele behandeling. Beginnend met voetenbad en een hoofdhuidmassage. Er wordt geen gebruik gemaakt van het stoomapparaat, epileren, harsen alleen indien gewenst. Reiniging door middel van een Cleansing oil reiniging, Honing peeling en Pure zijde cocon peeling.Hierna ondergaat u diverse massages zoals oa, Penseelmassage, warme olie, verschillende edelstenen, Manuele massage en Chiazaad-stempelmassage. Speciaal serum afgestemd op uw huid/behoefte. Pop-up masker met hydrolaat, tijdens masker ontvangt u arm- en voet massage. Laat u onderdompelen in de Roos, Lavendel, Wood of Happiness(citrus) oliën liggend op het warm waterkussen. Wanneer u de producten mee naar huis neemt na afloop van de behandeling kunt u het effect van de behandeling nog thuis even vasthouden en doorzetten.

Duur ongeveer 105 minuten

A Touch Of Chi Wellness Treatment

De behandeling starten we met een voetbad met een hydrolaat en een hoofdhuidmassage alvorens de “gewone” behandeling begint. Hierna ondergaat u een oppervlakte- en dieptereiniging , evt stomen, na het voetenbad krijgt u een voetmassage, hierna reinigen van de huid, epileren en/of harsen en na het “noodzakelijke” kunt u heerlijk gaan ontspannen. U krijgt een hoofd-, schouder- en nekmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van de 100% natuurzuivere plantenoliën met al dan niet toegevoegde etherische oliën of en na afloop kunt u heerlijk nagenieten met een masker. Tijdens het masker worden ook uw handen en onderarmen verwend door een massage met een heerlijke olie. 
Als afsluiting een skinoil of balm van een van de Touch Of Chi lijnen, waarna u weer opgeladen en ontspannen naar huis kunt.

Duur ongeveer 90 min

A Touch Of Chi Compact Treatment

Deze behandeling is voor degene die iets minder tijd hebben en wel een complete behandeling willen. Het is zoals de Wellness Treatment behandeling echter dan zonder voetenbadje en de extra voet- en handmassage.

Duur ongeveer 75 min

A Touch Of Chi Basic Treatment

Dit is een korte behandeling waar met een keuze moet maken uit reinigende of ontspannende behandeling. Het wordt dus oppervlakte- en dieptereiniging en verwijderen van onzuiverheden van het gelaat OF een oppervlaktereiniging en massage van gelaat, nek en schouders. Er wordt altijd afgesloten wordt met een masker en dag- of nachtverzorging. Deze behandeling is ook exclusief harsen van bovenlip en/of kin.

Duur ongeveer  60 min

A Touch Of Chi Purifying Treatment

Speciaal voor de jeugd een korte behandeling waarin alleen wordt gereinigd en afgesloten met een masker en dag- of nachtverzorging Let op dus exclusief harsen, epileren en massage

Duur ongeveer 30 min kijk hier voor de prijs.

Naast de complete A Touch of Chi gezichtsbehandelingen kunt u ook terecht voor korte modules zoals

• Epileren
• Harsen van bovenlip en/of kin
• Verven van wenkbrauwen en/of wimpers
• Harsen onderbenen

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Pinnen mogelijk

Contant mag ook nog steeds.