Huidverzorging

Ik wil op een zo natuurlijk mogelijke manier te werk gaan en daarvoor werk ik in de huidverzorgende behandelingen uitsluitend met 100% natuurlijke producten. Ik werk met de natuurlijke producten. De producten bevatten plantaardige grondstoffen die zoveel mogelijk uit de biologische of biologisch-dynamische landbouw komen. Kans op allergische reactie is hierdoor bijna nihil. 

Voordelen

Natuurlijk

Gezond

Eerlijk

Milieuvriendelijk

Voetreflex

Aromatherapie

Massage

Werkwijze

Weleda. Puur natuur, net als jij. 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging voor het hele gezin!

Weleda heeft holistische behandelingen ontwikkeld die mooi aansluiten bij mijn visie van werken. Kijken naar de totale mens en zijn of haar behoefte op dat moment. Tijdens de behandeling wordt uiteraard met de volledig 100% natuurlijke producten van Weleda lees meer gewerkt. De behandeling kan worden gezien als een mindfullness behandeling waarin met van hoofd tot voeten wordt verzorgd en verwend. Er is keuze uit verschillende behandelingen qua duur en inhoud, zodat er voor ieder een keus is.

 

Weleda Skin Retreament

Een complete mindfulness behandeling waar het accent ligt op wellnessbeleving en massage gedurende de hele behandeling. Er wordt geen gebruik gemaakt van het stoomapparaat, en alleen op verzoek wordt er intensief gereinigd en gebruik gemaakt van het harsen. Het is een zeer ontspannende en heerlijke behandeling waarin ook technieken van holistic pulsing aanbod komen. Tijdens een heerlijk voetenbadje kijken we samen waar u op dit moment behoefte aan heeft en zullen we een Weledaproductlijn uitkiezen met een werking die hier van invloed op kan zijn. Wanneer u de producten mee naar huis neemt na afloop van de behandeling kunt u het effect van de behandeling nog thuis even vasthouden en doorzetten.

Duur ongeveer 95 minuten

Weleda Plus

De behandeling starten we met een voetbad en een hoofdhuidmassage alvorens de “gewone” behandeling begint. Hierna ondergaat u een oppervlakte- en dieptereiniging , stomen, tijdens het stomen krijgt u een voetmassage, hierna reinigen van de huid, epileren en/of harsen en na het “noodzakelijke” kunt u heerlijk gaan ontspannen. U krijgt een hoofd-, schouder- en nekmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van de Weleda massageoliën en na afloop kunt u heerlijk nagenieten met een masker. Tijdens het masker worden ook uw handen en onderarmen verwend door een massage met een heerlijke handcreme of olie.
Als afsluiting een dag- of nachtcreme waarna u weer opgeladen en ontspannen naar huis kunt.

Duur ongeveer 90 min

Weleda Extra

Deze behandeling is voor degene die iets minder tijd hebben en wel een complete behandeling willen. Het is zoals de Weleda Plus behandeling echter dan zonder voetenbadje en de extra voet- en handmassage.

Duur ongeveer 75 min

Weleda Standaard

Dit is een korte behandeling waar met een keuze moet maken uit reinigende of ontspannende behandeling. Het wordt dus oppervlakte- en dieptereiniging en verwijderen van onzuiverheden van het gelaat of een oppervlaktereiniging en massage van gelaat, nek en schouders. Afgesloten wordt met een masker en dag- of nachtverzorging. Deze behandeling is ook exclusief harsen van bovenlip en/of kin.

Duur ongeveer  60 min

Weleda Reinigende Behandeling

Korte behandeling waarin alleen wordt gereinigd en afgesloten met een masker en dag- of nachtverzorging Let op dus exclusief harsen, epileren en massage

Duur ongeveer 45 min kijk hier voor de prijs.

Naast de complete gezichtsbehandelingen van Weleda kunt u ook terecht voor korte modules zoals

• Epileren
• harsen van bovenlip en/of kin
• verven van wenkbrauwen en/of wimpers

Pinnen mogelijk

Contant mag ook nog steeds.

LVNT

Landelijke Verenigning Natuurgeneeskundig Therapeuten

AGB code praktijk:

90-0-13724

AGB code zorgverlener:

90-0-34773