Contact

Natuurlijk by Astrid is een praktijk voor voetreflexologie, massage en natuurlijke huidverzorging in Klaaswaal. Doel is 100% natuurlijke verzorging en een holistische behandeling. Graag wil ik u kennis laten maken met de mogelijkheden die mijn praktijk u te bieden heeft. Ik nodig u dan ook uit om een kijkje op mijn website te nemen. Natuurlijk zal ik u met plezier te woord staan via de telefoon of mail als u na het lezen informatie wilt of nog vragen heeft. Ik heet u graag welkom in mijn praktijk.

Met vriendelijke groet,

Astrid de Bruijn

Erkend voetreflextherapeute en schoonheidsspecialiste. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met de praktijk.

Klachten

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met je te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van het RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Telefoon

+31 (0)6 22 63 97 35

Email

info@natuurlijkbijastrid.nl

Adres

Oud-Cromstrijensedijk OZ 54 a
3286 BP Klaaswaal

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:30-17:30*

*en twee variabele avonden. De behandelingen zijn op afspraak en tussen 18:30 en 22:30.

Maak een afspraak

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag en twee variabele avonden. De behandelingen zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kan je bellen of dit formulier invullen.

Afspraak aanpassen
Heb je een afspraak gemaakt, maar wil je deze aanpassen neem dan even contact op. 
Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Pinnen mogelijk

Contant mag ook nog steeds.